logo

Projektet

Området Siijan Seaside

Siljan Seaside är ett unikt område för fritids- eller permanentboende beläget i Gesunda vid Siljans strand. Projektägare är Dala Byggteknik, Bröderna Trapp AB.

I Sveriges kulturhjärta hittar ni det framtida boendet till en rimlig kostnad. Endast 30 mil från Stockholm – Mälardalen! Här finns alla möjligheter till ett bra läge i närheten av Siljans strand och rena vatten. Etapp 1 är slutsålt och vi säljer nu Etapp 2 där vi har 9 byggklara tomter till salu.

Att bygga vid Siljans strand är unikt och en fantastisk företeelse som blivit verklig. De flesta av tomterna har sjöutsikt med varierad närhet till Siljan, allt från 200 – 300 m till stranden. Tittar man åt andra hållet ser man det mäktiga Gesundaberget med sina aktiviteter och som har stjärnor i Guide Michelin för den fantastiska utsikten över hela Siljansmetropolen! Närheten till Mora och dess mångfald och fantastiska utbud gör inte saken sämre.

Tomterna

  • Marken har tidigare varit skogs- och ängsmark och vi förvandlar nu marken till ett unikt område för fritid- eller permanentboende.
  • Tomtstorlekarna är från 1800 till drygt 2000 kvm stora och alla fastigheter är anslutna till områdets VA-samfällighet som är kopplat till Kommunens VA-nät.
  • Elkraft finns fram till tomtgräns.
  • Anslutning till Telias fibernät för supersnabb data- och TV-signal ingår och finns färdigt till tomtgräns.
  • Byggrätt finns om 15% byggnadsarea av tomtytan och i två våningar.
  • Alla fastighetsägare har möjlighet att få en egen båtplats nere vid Badstigen.

Priser

Tomterna kostar mellan 225.000:- – 350.000:-kr inkl Vatten- och Avloppsanslutning. Även fiberanslutning till Telias bredband ingår i tomtpriset.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakt

Ni har nu chansen att boka en fin tomt med drömläge vid Siljans strand!

Kontakta oss för mer information!
Janne: 070-321 52 00
Gert: 070-566 17 56
E-post: janne@dalabyggteknik.se

logo

Vår hemsida är anpassad för smartphones

Följ oss på Facebook!